De nieuwe manier om je huis te kopen!

Wil jij een een huis kopen en ben jij een starter op de Nederlandse woningmarkt? Er is nu een nieuwe manier om sneller je droomhuis te kunnen kopen met lagere maandlasten.

Duokoop

Als starter is het soms lastig om een woning te kopen. Deze nieuwe regeling is er om het kopen van een woning sneller haalbaar te maken. Met duokoop koop je de stenen en pacht je de grond. Dus wel kapitaal opbouwen, maar minder maandlasten.

Hoe werkt het?

  • Zoek jouw droomhuis
  • Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur
  • Kies de hypotheek die bij jou past
  • Koop samen met DNGB je nieuwe huis. Jij de stenen, zij de grond
  • Je pacht nu de grond en kunt deze later kopen wanneer het jou uitkomt

Niet alleen voor kopers, ook voor verkopers

Niet alleen voor kopers kan duokoop een goede optie zijn, maar ook voor verkopers. Door je huis met duokoop aan te bieden kun je je huis sneller verkopen. Je bereikt namelijk meer mensen die in staat zijn jouw huis te kopen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met onze hypotheekadviseur René Postma.

050-526 36 28

Ik zat met de makelaar op één lijn

Vanaf het eerste gesprek vond ik het contact met de makelaar (en de dames van kantoor) zeer plezierig en soepel verlopen. Ik zat met de makelaar op één lijn hoe we mijn woning in de markt wilden zetten. Daarna werd alles vlot geregeld en stond het dus snel op funda. De begeleiding bij de verkoop verliep ook prettig en efficiënt. Helemaal top dus! Verkoper Maria Dermoutlaan 104

Bekijk alle ervaringen