NVM Open Huizen Dag 6 oktober

Aankomende zaterdag is het alweer tijd voor de NVM Open Huizen Dag! U bent welkom tussen 11:00 en 15:00 uur

Staat er een verhuizing in de planning? Maar weet u nog niet precies waar naartoe? Ga dan zaterdag 6 oktober vrijblijvend een kijkje nemen bij één van deze woningen tijdens de NVM Open Huizen Dag. Deze dag is ideaal om eens goed te oriënteren op de huizenmarkt.

 

Couperushof 8, Haren

Aan een rustig hofje en in een kindvriendelijke buurt gelegen, royale onderhoudsvrije eengezins(tussen)woning met 5 slaapkamers, aangebouwde stenen bijkeuken annex berging, zonnige tuin en een vrijstaande stenen garagebox.

Vraagprijs € 269.000,-

NVM Open Huizen Dag 6 oktober

Verlengde Hereweg 22-1A

Royale en sfeervolle dertiger jaren bovenwoning met 5 slaapkamers en een royaal dakterras. Originele elementen zoals glas in loodramen, suitedeuren en paneeldeuren gecombineerd met een moderne afwerking geven het geheel een aangename sfeer.

Vraagprijs €299.500,-

De Stiel 11, Zuidlaren

Deze riante uitgebouwde twee-onder-één-kap woning met garage is gelegen aan “de boswal” met geweldig uitzicht vanuit de living over een natuurgebied en biedt door zijn ligging en de autoluwe omgeving een oase van rust.

Vraagprijs €275.000,-

Alleen maar goede ervaringen

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. Vragen werden vakkundig, snel of direct beantwoord. Ook alle afspraken kwam de makelaar op tijd na. Mijn verwachting van de verkoop van ons huis is volledig gegaan zoals wij dit wilden zien. We hebben alleen maar goede ervaringen met Hopma Makelaardij. Verkoper Hamburgerstraat 56 B

Bekijk alle ervaringen