Gorechtkade 153 GRONINGEN

Bekijk de speciale eigen woningwebsite op https://gorechtkade153.nl/

Op een schitterende plek boven een kleinschalig winkelcentrum, nabij het centrum en UMCG gelegen en met een fraai uitzicht over de Gorechtvijver, sfeervol appartement op de 3de woonlaag/hoek en een fietsenberging op de begane grond.

Door de hoekligging kunt u genieten van een prachtig vrij uitzicht en veel zon- en lichtinval, hetgeen een extra bijdrage levert in een plezierig wooncomfort.

Het appartement onderscheid zich een strakke afwerking met licht moderne kleurstellingen en is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

KORTOM: EEN APPARTEMENT WAAR U ZO IN KUNT.

Let op: ook zijn verhuurmogelijkheden aanwezig.

Het appartement maakt onderdeel uit van een gezonde en goed functionerende V.v.E. met een bijdrage van € 120,– per maand.

INDELING

Begane grond:

Gemeenschappelijke afgesloten entree met intercom, gemeenschappelijk trappenhuis.

3de woonlaag:
entree, hal, provisiekast, woonkamer ca. 4.15×4.05m, keuken ca. 3.20×2.40m met een nette complete keukeninrichting en openslaande deuren naar een balkon, slaapkamer ca. 4.05×2.80m met een vaste kast, slaapkamer ca. 4.05×2.80m met 2 vaste kasten, badkamer met toilet – douche – wastafel.

BIJZONDERHEDEN
– keuken is voorzien van gas comfort – afzuigkap – koelkast met vriesvak – wasmachine aansluiting – combi magnetron/oven
– kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– laminaatvloer.
– c.v. gas combi ketel, Intergas Kompakt HRE bj. 2008.
– achter het complex bevind zich een stenen fietsenberging. GRONINGEN, Gorechtkade 153


Foto's