Helper Brink 61 182 GRONINGEN

Licht hoekappartement met een royaal balkon in de Groenesteinflat.

Het appartement ligt op de tiende etage op de zuid oostelijke hoek van het complex en biedt een fraai en weids uitzicht richting het zuiden en het oosten.

Het appartementencomplex Groenestein is een goed onderhouden prettige woonomgeving, bedoeld voor senioren (leeftijdsgrens 55+). De serviceflat biedt aan haar bewoners verschillende faciliteiten, onder andere: 24-uurs aanwezigheid bij receptie, een recreatiezaal met o.a. een leeshoek en biljartruimte. Bezoek kan tegen een vergoeding gebruik maken van logeerkamers. Tevens bestaat de mogelijkheid voor: maaltijdservice en/of huishoudelijke hulp. Regelmatig worden er diverse activiteiten georganiseerd. Bewoners kunnen (tegen betaling) gebruik maken van de zorgorganisatie ZINN in buurlocatie de Brink, ook kunt u daar gebruik maken van het restaurant, welke vanaf de eerste verdieping van de flat Groenestein met een loopbrug te bereiken is.

De situering van het complex is zeer gunstig. Voor de deur is een bushalte en op loopafstand een supermarkt een park en het nieuwe NS station Europapark. In het centrum van Helpman zijn vele voorzieningen.

Indeling: hal met garderobe, toilet met fonteintje, royale woonkamer van circa 27 m2 met toegang naar tot het balkon, keuken met een nette keukeninrichting voorzien van een inductie kookplaat, oven. koelkast, vriezer en afzuigkap. En slaapkamer van circa 17 m² met toegang tot de badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Bij het appartement behoort tevens een berging in het souterrain.

De bijdrage aan de Vereniging van eigenaars bedraagt € 390 per maand inclusief het voorschot voor de blokverwarming. GRONINGEN, Helper Brink 61 182


Foto's