Hora Siccamasingel 46 GRONINGEN

Wonen met een fraai uitzicht over een vijverpartij en tot in de avond van de zon genieten op een royaal balkon aan de voorzijde?

Dat kan in dit aantrekkelijke 3-kamer appartement met een verrassende indeling gelegen op de 3e verdieping en bereikbaar via een lift.

De locatie is ideaal. Een fijne en rustige woonomgeving met op loopafstand veel voorzieningen in de omgeving waaronder een bushalte, twee winkelcentra en een zwembad. In minder dan 15 fietsminuten bereik je het stadscentrum van Groningen. Het appartement ligt in een goed onderhouden appartementencomplex met een actieve vereniging van eigenaars waardoor je hier zorgeloost kunt wonen.

INDELING

Entree, hal, woonkamer van circa 25m2 met een vaste kast, een royale eetkeuken van circa 12m2 met een kast met schuifwand. De inbouwkeuken is voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, combi oven/magnetron, gaskookplaat en afzuigkap. slaapkamer van circa 8m2 met twee vaste kasten, slaapkamer van circa 12,5 m2 met twee vaste kasten en toegang tot het balkon aan de voorzijde. Toilet. Badkamer voorzien van douche, wastafel en handdoek radiator.

BIJZONDERHEDEN

– bouwjaar 1970;
– de bijdrage aan de vereniging van eigenaars bedraagt € 127,12 per maand;
– Nefit CV installatie bouwjaar 2017;
– inpandige berging op de begane grond van circa 8m2. GRONINGEN, Hora Siccamasingel 46


Foto's