Zuidlaarderweg 37 5 TYNAARLO

Op absoluut één van de mooiste plekjes van het groene en waterrijke villapark “Akenveen” gelegen, 6-persoons vrijstaande recreatiewoning met een inpandige berging.

Het betreft een fraai vormgegeven en zeer goed onderhouden woning, volledig gestoffeerd en ingericht en voorzien van alle benodigde comfort.

De woning is gesitueerd op een landtong met aan weerskanten water, gesitueerd op een ruime eigen kavel van 506m2 met een royale tuin. Parkeren op eigen terrein is ruimschoots aanwezig.

Kortom: een schitterende recreatiewoning op een unieke plek, zeer geschikt voor eigen gebruik maar ook zeer interessant met ideale en professionele verhuurmogelijkheden.
Verhuur opbrengst 2019 was bruto € 14034,–.

Het villapark is ideaal gesitueerd nabij het fraaie brinkdorp Zuidlaren en in het gevarieerde stroomdallandschap van de Drentse Aa en het Geopark de Hondsrug.

Zowel in het vakantiepark als in de directe omgeving zijn er voor alle leeftijden talrijke mogelijkheden om zich te vermaken. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen, wandelen, zwemmen in het recreatiemeer met zandstranden, horeca, paardrijden (in de omgeving), golfen (in de omgeving), vissen en duiken.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, meterkast, ruime badkamer met douche en een wastafel, toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer ca. 30m2 met een bedstee ca. 4m2 en een schuifpui naar een zonneterras, open keuken met een nette keukeninrichting.

1ste etage: overloop, 2de toilet met wastafel, 2 slaapkamers ca. 3.50×3.00m en 3.50×3.00m (gemeten vanaf de 1,5m lijn) en beide voorzien van bergruimte in het knieschot.

Bijzonderheden:
– vaste lasten op jaarbasis zijn ca. € 3.245,–.
– keuken is voorzien van koelkast met vriesvak -gascomfort – afzuigkap.
– bouwjaar 2000.
– optimaal geïsoleerd. TYNAARLO, Zuidlaarderweg 37 5


Foto's