Schouwstraat 7

€ 285.000,- k.k.
368 m2
4 kamers
Groningen

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 285.000,- k.k.
Woonoppervlakte
99 m2
Perceeloppervlakte
368 m2
Externe bergruimte
11 m2
Inhoud
99 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Op een leuke plek en aan een rustige straat in het centrum van Hoogkerk gelegen, karakteristieke 30-er jaren uitgebouwde vrijstaande woning met een aangebouwde stenen garage en een vrij aangelegde ruime tuin met enkele houten opstallen.

De onderhoudstoestand van de woning is als redelijk tot matig te beoordelen, maar dat biedt wel veel mogelijkheden om de woning van binnen en buiten helemaal naar eigen smaak en behoefte aan te passen!

INDELING

Begane grond:
entree, hal met bergruimte, meterkast, woonkamer ca. 31met vaste kasten, slaap-/werkkamer ca. 7m2 met een wastafel, keuken ca. 8m2 met een eenvoudige keukeninrichting en deur naar de tuin, tussenhal, vaste kast met wasmachine aansluiting, toilet met fonteintje, badkamer met douche en een wastafel, ruime garage ca. 22m2 met deur naar de tuin.

1ste etage:
overloop, slaapkamer ca. 13m2 met een vaste kast en deur naar dakterras, slaapkamer 12m2, wasruimte met een wastafel. Afmetingen in de slaapkamers zijn vanaf de 1,5m lijn.

2de etage:
vlizo trap naar royale bergzolder 12m2 (vloeroppervlakte ca. 27m2) alwaar mogelijkheid extra kamer.

BIJZONDERHEDEN:
– c.v. gas combi ketel.
– dubbele beglazing.
– buitenzonwering.
– garage is voorzien van een elektrische garagedeur.

De woning wordt onder de volgende condities verkocht:

“as is, where is”
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”. dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort vanuit de zijde van verkoper, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object. Koper aanvaard uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiende uit artikel 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228. 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1,2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Eventuele garantieverplichtingen van derden aan verkoper zullen uiteraard overgaan op koper.

Kom in contact

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen?

Schouwstraat  7
9745 BS  Groningen
Maak een afspraak