Een betrouwbare partner

Financieel advies

Neem contact op

Op zoek naar een vertrouwd adres voor financieel advies in Groningen? Bij Hopma kunnen we je helpen met onze veelzijdige financiële dienstverlening. We zijn van alle markten thuis op het gebied van financiën! Of het nu om hypotheekadvies gaat, geld lenen voor andere zaken, pensioenadvies of verzekeringen als particulier of zakelijk: we helpen je graag met de beste financiële oplossingen. Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop: je kiest dus altijd voor advies op maat. Weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De scherpste premies

Jouw financieel adviseur met kennis van zaken

Kies je voor financieel advies van Hopma, dan kun je erop rekenen dat je kiest voor kwaliteit. Je wordt altijd bijgestaan door een gespecialiseerd financieel adviseur, die goed op de hoogte is van de verschillende mogelijkheden. Of je nu financieel advies wilt over je hypotheek, je pensioen of je verzekeringen: onze experts kennen de beste aanbieders in de markt en zorgen ervoor dat je profiteert van de scherpste premies. Daarom zijn we dé financieel adviseur in Groningen!

Hypotheekadvies

Met ons hypotheekadvies op maat zorgen we voor woonlasten die bij je passen. Een goede hypotheekadviseur is in Groningen vandaag de dag geen overbodige luxe. Natuurlijk wil je zo laag mogelijke maandlasten en de beste voorwaarden voor jouw hypotheek: wonen is tegenwoordig al duur genoeg! Onze hypotheekadviseur gaat graag met je in gesprek om te ontdekken wat jij belangrijk vindt bij het afsluiten (of oversluiten) van een hypotheek. We zetten vervolgens de verschillende opties voor je op een rij en helpen je de hypotheek te kiezen die bij jou past. Nu, én in de toekomst!

Geld lenen en financiering

Even krap bij kas, of wil je op korte termijn een grote uitgave doen? Dan kan een lening in sommige gevallen een uitkomst zijn. Geld lenen is een beladen topic, maar het kan nu eenmaal meer lucht geven op het moment dat financiering van belangrijke levenszaken een probleem vormt. En als het onder de juiste voorwaarden gebeurt, en er een goed plan ligt voor terugbetaling, is het een uitstekende manier van financieren. Onze financieel adviseur neemt graag de mogelijkheden tot financiering met je door en kiest samen met jou het product met de beste voorwaarden.

Verzekeringadvies

De juiste risico’s afdekken geeft zekerheid in onzekere tijden. Maar geef je niet te veel uit aan je premies, of ben je misschien oververzekerd? Onze verzekeringsadviseur kan het je vertellen. We zetten samen potentiële risico’s op een rij, zodat jij kan bepalen wat je wel en niet wil verzekeren. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste verzekeringen? Of je je verzekeringen zakelijk of als particulier wilt laten doorlichten, ons verzekeringsadvies zorgt voor een risicoafdekking op maat.

Financieel advies op afstand

Ben je niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen? Dan is financieel advies op afstand altijd een optie. Met behulp van online schermdelen kunnen onze financieel adviseurs je dezelfde dienstverlening bieden als bij ons op kantoor. Je hebt er alleen maar een telefoon en een computer met internetverbinding voor nodig: zo kun je inbellen waar je je op dat moment maar bent.

Onze voorkeur gaat nog altijd uit naar persoonlijk contact: in face-to-face contact leren we jou en je situatie vaak nóg beter kennen. Maar werkt een online afspraak voor jou het beste? Dan bieden we je graag die optie. Vraag ernaar bij onze adviseurs!

Afspraak maken
René Postma

Financieel adviseur

Over Hopma

Hopma is over de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van financieel advies in Groningen. De veelzijdigheid van onze financiële dienstverlening en onze persoonlijke aanpak zijn daarbij onderscheidend. Omdat we continu investeren in de kennis van onze medewerkers en hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze dienstverlening, kun je rekenen op een deskundige, integere begeleiding. Hier ziet onder meer de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bij ons op toe.

Dit zeggen onze klanten over ons

Klantverhalen

Wij zijn pas tevreden als onze klanten een gerust gevoel hebben over hun financiële situatie. Nóg blijer zijn we, als mensen de moeite nemen om ons van feedback te voorzien. Zo kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren!

Bekijk alle beoordelingen

“Al 20 jaar ons financieel adviseur”

“ René heeft een uitstekende kennis van zaken, is altijd erg flexibel en al ruim 20 jaar onze financieel adviseur. Zowel bij het uitzoeken naar de financiële mogelijkheden voor aankoop zodat snel gehandeld kan worden bij onderhandelingen alsmede de beste passende financiële oplossing / hypotheekvorm na aankoop komt René tot verantwoorde opties. Wij bevelen René van harte aan! ”

“Zeggen wat je doet, doen wat je zegt”

“Er is snel en kundig omgegaan met onze aanvraag voor oversluiten van de hypotheek.
Rene zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Rene is voor ons een grote hulp in de wirwar van cijfers geweest en gaf ons een vertrouwd gevoel. Wij bevelen hem bij iedereen aan!”

Vrijblijvend kennismaken

De basis van een goede financiële dienstverlening begint bij mensenkennis. Wij leren onze klanten graag goed kennen, voor we financieel advies voor hen gaan uitbrengen. Alleen als je mensen door en door kent, weet je namelijk wat voor hen belangrijk is in de keuze van financiële producten. Daarom is een persoonlijk gesprek voor ons absoluut onmisbaar.

We gaan graag met je om tafel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: loop daarvoor eens binnen bij ons kantoor aan de Verlengde Hereweg, of neem telefonisch contact met ons op. We leren je graag kennen!

Kom kennismaken