Sinds 1932 een begrip

Over Hopma Makelaardij

Sinds 1932 is Hopma Makelaardij een begrip in Groningen. Hopma Makelaardij is een gevestigde naam voor de begeleiding bij verkoop en aankoop van woningen in de stad Groningen en omliggende gemeenten. Wij streven in onze dienstverlening naar een grote mate van zorgvuldigheid, openheid en integriteit. Wij stellen in onze dienstverlening het belang van de klant centraal. Dankzij onze ervaring handelen we doeltreffend en dat maakt het verschil.

Wij gaan graag voor je aan de slag

Ontmoet onze professonials

Wij spannen ons graag in om jouw verkoop tot een succes te maken, en zullen je van het begin tot het einde terzijde staan. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat en dat wij onze beloften ook echt nakomen.

Thomas Sants
NVM register makelaar

Stefan Verhoeven
NVM register makelaar-taxateur

René Postma
Financieel adviseur

Rutger Korte
Kandidaat register makelaar

Margreet Luit
Commercieel medewerkster

Stefan Verhoeven
NVM Makelaar

Thomas Sants
NVM makelaar

René Postma
Financieel adviseur

Margreet Luit
Commercieel medewerkster

Rutger Korte
Kandidaat register makelaar

Nederlandse vereniging van Makelaars

Wij zijn lid van de NVM

Hopma Makelaardij is lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Het NVM-lidmaatschap onderstreept de kwaliteit waar wij voor staan.

De NVM is waardevol voor u, als consument, maar ook voor ons, als makelaar. De NVM-organisatie biedt op elk gebied van vastgoed namelijk een ongekende hoeveelheid informatie en is alleen al in dat opzicht een prima ondersteuning voor haar leden. Zo kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren.

Door middel van diverse faciliteiten, zoals juridische ondersteuning, een database met een schat aan marktinformatie, marktanalyse-mogelijkheden en klanttevredenheidsonderzoeken, kunnen we onze werkzaamheden naar tevredenheid verrichten en inzichtelijk maken. Zo kunnen wij onze klanten optimaal laten profiteren van de aanwezige expertise. Bovendien dwingt de NVM ons dagelijks kritisch te blijven op onze werkzaamheden.