Over Hopma Makelaardij

Sinds 1932 is Hopma Makelaardij een begrip in Groningen. Hopma Makelaardij is een gevestigde naam voor de begeleiding bij verkoop en aankoop van woningen in de stad Groningen en omliggende gemeenten. Wij streven in onze dienstverlening naar een grote mate van zorgvuldigheid, openheid en integriteit. Wij stellen in onze dienstverlening het belang van de klant centraal. Dankzij onze ervaring handelen we doeltreffend en dat maakt het verschil.

Wij spannen ons graag in om uw verkoop tot een succes te maken, en zullen u van het begin tot het eind terzijde staan. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat en dat wij onze beloften ook echt nakomen. Daar mag u ons aan houden.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

Stefan Verhoeven
Vennoot
Beëdigd NVM makelaar
Taxateur
LinkedIn

Thomas Sants
Vennoot
Beëdigd NVM makelaar
Taxateur
Linkedin

René Postma
Vennoot
Hypotheekadviseur
Verzekeringsspecialist
Linkedin

Margreet Luit
Commercieel medewerkster
Linkedin

Marieke Lanting
Marketing- en communicatiemedewerkster

Nederlandse vereniging van Makelaars

Hopma Makelaardij is lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Het NVM-lidmaatschap onderstreept de kwaliteit waar wij voor staan.

De NVM is waardevol voor u, als consument, maar ook voor ons, als makelaar. De NVM-organisatie biedt op elk gebied van vastgoed namelijk een ongekende hoeveelheid informatie en is alleen al in dat opzicht een prima ondersteuning voor haar leden. Zo kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren.

Door middel van diverse faciliteiten, zoals juridische ondersteuning, een database met een schat aan marktinformatie, marktanalyse-mogelijkheden en klanttevredenheidsonderzoeken, kunnen we onze werkzaamheden naar tevredenheid verrichten en inzichtelijk maken. Zo kunnen wij onze klanten optimaal laten profiteren van de aanwezige expertise. Bovendien dwingt de NVM ons dagelijks kritisch te blijven op onze werkzaamheden.

Professionele makelaar

Hele prettige, professionele makelaar. Efficient kantoor, werken snel en communiceren duidelijk. Geen verborgen extra kosten voor bijvoorbeeld een stylist. Verkoper Hoogeweg 16

Bekijk alle ervaringen