Jouw aankoopmakelaar

Woning aankopen

Neem contact op

Je zoekt een aankoopmakelaar in de regio Groningen of Drenthe. Maar wat kan een aankoopmakelaar voor jou betekenen en wat verwacht je van jouw aankoopmakelaar? Wij vertellen je graag meer over onze aanpak als aankoopmakelaar. Een huis kopen is op dit moment een stressvol proces. Je koopt een nieuw (t)huis, maar ook de koopsom moet kloppen. Je wilt immers niet te veel betalen voor je nieuwe woning en ook nog wat overhouden voor de inrichting. Wij informeren je over geschikte woningen voordat ze op Funda verschijnen, kijken met je mee en zoeken belangrijke zaken voor de bezichtiging voor je uit. Zo kan je in een markt waar snelheid vereist is toch slagvaardig handelen en een weloverwogen beslissing maken.

“Hopma Makelaardij heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van onze woning. Ze geven een eerlijk advies en beschermen de klant tegen de gevaren van de huidige woningmarkt, waardoor wij met een veilig gevoel een huis hebben aangekocht. De communicatie verloopt erg fijn en snel. Wij raden Hopma Makelaardij zeker aan!”

Dhr. Dekker en Mevr. Vedder

Objectief advies

De meerwaarde van een aankoopmakelaar

Het is een prachthuis en de roze bril gaat op. De verkopende makelaar presenteert het huis optimaal en heeft een goed verhaal voor eventuele mindere punten. Op dit moment heb je behoefte aan een aankoopmakelaar. Wij kennen de regionale woningmarkt in Groningen als geen ander en kunnen jou een objectief advies geven. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wat kunnen we voor je betekenen?

Volledige zoekopdracht of gerichte aankoopbegeleiding

Je kunt ons inschakelen om jouw droomhuis voor je te gaan zoeken via een volledige zoekopdracht. Het is ook mogelijk dat je zelf al een woning op het oog hebt waarbij je behoefte hebt aan een deskundig advies met betrekking tot de technische staat, de onderhandelingen en de verder te nemen stappen.

Wij helpen je dan tegen een passend tarief verder om tot een succesvolle aankoop te komen.

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken?

Afspraak maken
Stefan Verhoeven

NVM Makelaar

Thomas Sants

NVM Makelaar