HOPMA makelaardij

Huis verkopen in Groningen?

Neem contact op

Jouw huis verkopen in Groningen? Dat doe je snel en vertrouwd met de begeleiding van Hopma Makelaardij. We gaan samen met jou voor het beste resultaat! We nemen je graag al het werk uit handen, van de promotie van je huis, tot de onderhandelingen en al het papierwerk dat bij een huis verkopen komt kijken. Dat scheelt een boel stress en tijd in een drukke periode. Weten wat we voor jou kunnen doen als je je huis wil verkopen in Groningen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Aandacht van de juiste potentiële kopers

Hoe we jouw huis verkopen in Groningen

Als je jouw huis gaat verkopen in Groningen, is het belangrijk dat jouw huis opvalt. Hoe zorg je ervoor dat jouw huis de concurrentie doet verbleken en zoveel mogelijk aandacht van de juiste potentiële kopers genereert? Hopma Makelaardij helpt je in een aantal overzichtelijke stappen naar een succesvolle verkoop van je huis. Hoe gaan we te werk?

Professionele woningstyling

De eerste indruk is alles als je een huis gaat verkopen in Groningen. De meeste huizen die te koop staan, zijn tot in de puntjes afgewerkt. Daar moet jouw huis natuurlijk met kop en schouders bovenuit gaan steken! Onze verkoopstylist komt bij je thuis om met slimme stylingtips jouw huis helemaal verkoopklaar te maken. Zo komt jouw huis fantastisch uit de verf op de foto’s en video’s die we ter promotie gaan maken.

Nadat de styliste is geweest, komt de fotograaf aan bod. We leggen jouw huis vast op de gevoelige plaat en laten in foto en video zien waarom een koper juist voor deze woning moet gaan. Een huis verkopen in Groningen gaat nu eenmaal niet zonder goed beeldmateriaal! Ook worden er 2D- en 3D plattegronden gemaakt: alles om een koper een goede indruk te geven van jouw huis. Naast een verkoopbrochure maken we een eigen woningwebsite voor je aan met dit materiaal.

Waar vinden de meeste kopers hun nieuwe huis? Juist, op Funda. Maar ook op andere kanalen kun je aandacht genereren als je een huis wilt verkopen in Groningen. Wij denken altijd net even verder dan Funda alleen: dat zorgt soms ook voor interesse uit onverwachte hoek! Hoe wij de meeste potentiële kopers bereiken? Door jouw woning te showcasen bij makelaars in de regio en op verschillende online platforms.

  • Funda
  • Hopma website
  • Jaap.nl
  • Facebook
  • Instagram

Als je je huis gaat verkopen in Groningen is niet alleen een goede promotie, maar ook een scherpe prijsstelling enorm belangrijk bij het genereren van de juiste aandacht. Zet je je huis te duur in de markt, dan schrikt het wellicht kopers af. Maar ga je te laag zitten, dan geef je ook het verkeerde signaal af en blijft de verkoopprijs ook steken. Onze makelaars bepalen daarom samen met jou vooraf een goede verkoopstrategie, met een vraagprijs op maat.

Je huis wordt online goed bekeken en er komen aanvragen binnen om het huis te komen bekijken. De bezichtigingen worden (in overleg met jou) zorgvuldig ingepland en gehost door één van onze makelaars, die geïnteresseerden rond kan leiden en al hun vragen kan beantwoorden.

De makelaar behartigt jouw belangen en kan er in communicatie met bieders voor zorgen dat de biedingen zoveel mogelijk in jouw voordeel uitvallen. We kunnen je adviseren welk bod het meest betrouwbaar is, en welk bod je het beste kan kiezen. Heb je een winnend bod gekozen? Perfect! Dan maken wij al het papierwerk, zoals de koopakte en andere documenten, in orde.

Aandacht voor details

Jouw steun in een drukke markt

Een woning verkopen in Groningen is op dit moment niet bepaald moeilijk. De vraag is enorm en het aantal huizen dat er op de markt komt, is beperkt. Toch kun je veel doen om je huis zo goed mogelijk te verkopen in Groningen. Kies je wel voor de juiste bieder, en had je er niet meer uit kunnen halen door betere promotie? Aandacht voor details kan hier absoluut het verschil maken! Bij Hopma Makelaardij hebben we al vele huizen mogen verkopen in Groningen en weten we precies hoe we jouw huis het beste in de markt kunnen zetten.

Volledig ontzorgd van
A tot Z

Een huis verkopen in Groningen kan niet alleen bijzonder stressvol zijn, er gaat ook nog eens bijzonder veel tijd in zitten. Niet iets wat je gemakkelijk kunt combineren met de drukte van alledag! Kies daarom voor rust en overzicht in het verkopen van je huis en laat Hopma Makelaardij je begeleiden. We weten wat er op je afkomt als je een huis gaat verkopen, en zijn de drukte telkens net een stapje voor!

Stefan Verhoeven
NVM Makelaar

Thomas Sants
NVM Makelaar

Dit zeggen onze klanten over ons

Klantverhalen

We hebben al voor veel klanten een huis mogen verkopen in Groningen, en zijn trots op alle positieve reacties die onze dienstverlening teweegbrengt. Lees zelf wat onze klanten te zeggen hebben over onze aanpak bij het verkopen van je huis in Groningen

Bekijk alle beoordelingen

‘Uitstekende kennis van de woningmarkt’

“ De makelaar was steeds goed bereikbaar en lichtte alle stappen en acties goed toe. Hij bleek de lokale woningmarkt heel goed te kennen, gaf een weloverwogen advies over een verstandige verkoopprijs en communiceerde adequaat tijdens het verkoopproces waardoor de contacten steeds plezierig verliepen. ”

‘Vlotte communicatie’

“ Het was erg fijn samenwerken met Stefan! Het proces voor de verkoop verliep vlot en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de te nemen stappen. Al met al kijk ik dus erg positief terug op dit verkooptraject en de uiteindelijke verkoop van mijn huis! ”

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben jij eraan toe om je huis te verkopen en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, of bij ons op kantoor aan de Verlengde Hereweg. Maak snel een afspraak; de koffie staat altijd voor je klaar!