Taxaties

Heb je een taxatie van je (nieuwe) woning nodig? Onze taxateurs werken volgens de richtlijnen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Deze gevalideerde rapporten worden door de meeste geldverstrekkers gevraagd en geaccepteerd.

 

Een taxatie kan voor verschillende doelen aangevraagd worden:

financiering (hypotheekaanvraag)

aankoop van een woning

verkoop van een woning

renteherziening met een rentekorting

fiscale doeleinden

Een taxatierapport is een uitgebreid rapport, waarin alle aspecten van de woning, inclusief vergelijkbare objecten, worden toegelicht. Op basis van hierna genoemde factoren en de marktsituatie wordt de marktwaarde vastgesteld. Er zijn tijdens een taxatie verschillende factoren van belang. Wij letten op de staat van onderhoud, het woonoppervlak, de functionaliteit, het gebruik van het object, de kwaliteit van het object, de mate van isolatie en energiezuinigheid, de publiek- en privaatrechtelijke aspecten, de ligging van het object, de mogelijkheden en de bestemming en milieu-informatie.

Professionele makelaar

Hele prettige, professionele makelaar. Efficient kantoor, werken snel en communiceren duidelijk. Geen verborgen extra kosten voor bijvoorbeeld een stylist. Verkoper Hoogeweg 16

Bekijk alle ervaringen