HOPMA makelaardij

Huis kopen in Groningen

Neem contact op

Een huis kopen in Groningen en omstreken is tegenwoordig niet voor iedereen weggelegd. Niet alleen schieten de prijzen door het dak, je moet zó snel handelen in de huidige markt dat je er bijna niet tussenkomt. In welke prijscategorie je ook zoekt! Een koopwoning in Groningen vind je eigenlijk niet zonder de hulp van een aankoopmakelaar met kennis van zaken. Laat je niet ontmoedigen: Hopma Makelaardij helpt je graag in de zoektocht naar het huis van je dromen. Met onze kennis van de Groningse woningmarkt hebben we al veel kopers begeleid met het hele proces van een huis kopen in Groningen. Altijd met plezier én met succes!

Wij gaan graag voor je aan de slag

Ruim 90 jaar ervaring in de Groningse woningmarkt

Het begint allemaal met kennis van de lokale woningmarkt. Als je een huis wil kopen in Groningen, moet je de wegen buiten Funda weten te bewandelen. Bij Hopma zijn we inmiddels ruim 90 jaar werkzaam binnen de woningmarkt van Groningen en weten we als geen ander waar we ons oor voor je te luisteren moeten leggen. Door onze goede contacten met onze collega-makelaars weten we meestal al dat een huis te koop gaat komen in Groningen, voor het echt op de markt is. En daar doe jij je voordeel mee!

Huis te koop gezien in Groningen?

Misschien heb je in het huidige woningaanbod wel een huis gezien dat je graag zou willen kopen. Dat je een leuk huis te koop hebt gezien in Groningen, betekent niet automatisch dat je een idee hebt waar je moet beginnen, wat de stappen zijn die je moet nemen, of waar je op moet letten. Dan kunnen onze makelaars je van dienst zijn met onze gerichte aankoopbegeleiding.

De dienstverlening die bij jou past

Bij Hopma Makelaardij kies je altijd voor advies op maat. Heb je al een huis op het oog? Of wil je juist helemaal vanaf nul beginnen? Het maakt niet uit, we kunnen op veel manieren iets voor je betekenen als je een huis wilt kopen in Groningen. We laten onze dienstverlening altijd aansluiten bij de wensen die jij hebt en stappen in waar jij hulp nodig hebt. En we helpen je altijd tegen een passend tarief!

Waar moet jouw koopwoning in Groningen aan voldoen?

Als je weet wat je zoekt, kun je gericht aan de slag met jouw zoektocht. Het is dus slim om vast een lijst met harde eisen en wensen op te stellen. Wat mag er absoluut niet ontbreken aan jouw koopwoning in Groningen en wat zijn leuke bijkomstigheden? En ook: wat mag jouw nieuwe huis zeker weten niet hebben? Het zijn goede zaken om vast over na te denken. Met deze lijst kun je de woningmarkt goed voorbereid in!

Zelf aan de slag met je vooronderzoek?

  • Type huis (appartement, boven- of benedenwoning, tussenwoning, hoekwoning of vrijstaand huis)
  • Prijsrange
  • Gewenste aantal vierkante meters
  • Gewenste aantal slaapkamers
  • Zoekgebied (inclusief voorkeursplaatsen)
Samen vinden we een woning

Een koopwoning vinden in Groningen

Als je zelf nog niet zo ingewijd bent in de woningmarkt in Groningen, kunnen we ook samen een zoektocht voor je starten. We begeleiden je dan van A tot Z: van het moment dat je begint met zoeken tot de dag dat je de sleutel krijg van je nieuwe huis.

Jouw koopwoning in Groningen moet natuurlijk voldoen aan een aantal wensen, die we zorgvuldig met elkaar op papier gaan zetten. Hoeveel vierkante meters denk je aan, wordt het een appartement of een vrijstaand huis en met welk budget werk je? We brengen het allemaal in kaart, zodat we gericht op zoek kunnen.

Een koophuis in Groningen financieren

Met een koopwoning in Groningen is hoe dan ook veel geld gemoeid. De meeste mensen sluiten hiervoor een hypotheek af: een hele wereld op zich, waar je ook je weg in moet vinden. Welk type financiering past het beste bij jou, hoeveel geld kun je lenen, en zijn er ook andere manieren waarop je geld vrij kunt krijgen voor je huis? De adviseurs van Hopma onderzoeken de mogelijkheden graag met je.

Wil je een huis kopen in Groningen, maar kun je wel wat hulp gebruiken op financieel gebied? Ook dan staat het team van Hopma dus voor je klaar. Ontdek wat onze financiële dienstverlening voor jou kan doen.

Nu te koop in Groningen

Misschien staat jouw ideale huis nu wel te koop in Groningen! Bekijk direct welke huizen er op dit moment bij ons in de verkoop staan in Stad en omgeving. Wekelijks, soms dagelijks komen er nieuwe huizen bij in ons woningaanbod: check onze site dus regelmatig voor de nieuwste woningen op de markt!

Stefan Verhoeven
NVM Makelaar

Thomas Sants
NVM Makelaar

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een huis kopen in Groningen doe je niet door over één nacht ijs te gaan. Dat is een investering voor de komende jaren! Om je goed te kunnen helpen, gaan we graag met je in gesprek over je wensen. We kunnen je dan direct meer vertellen over onze dienstverlening en welke mogelijkheden die voor je biedt. Allemaal natuurlijk geheel vrijblijvend! Kom eens langs bij ons kantoor aan de Verlengde Hereweg of neem telefonisch contact met ons op. Zo kunnen we je snel bijstaan in je zoektocht naar een koopwoning in Groningen!

Dit zeggen onze klanten over ons

Klantverhalen

We hebben al veel mensen mogen helpen aan een nieuwe koopwoning in Groningen. Daar zijn we trots op! Waar we nog trotser op zijn, is hoe blij onze klanten zijn met onze dienstverlening.

Bekijk alle beoordelingen

Het is gelukt

“Het is mij gelukt om een huis te kopen, in deze moeilijke tijd! Dat was nooit gelukt zonder de inzet en expertise van Hopma makelaardij. Communicatie verliep soepel, ze dachten goed mee en er was veel mogelijk. Ook de financiele diensteverlening is een goede aanvulling. Ze nemen veel zorgen bij je weg en houden je goed op de hoogte. Bedankt! “

Vakkennis en enthousiasme

“Hopma Makelaardij is wat mij betreft dé partij om zaken mee te doen. Backoffice en makelaars werken naadloos samen. Door de gedegen vakkennis en het enthousiasme waarmee wij tegemoet getreden zijn zal ik een volgend project bijna met blind vertrouwen weer met Hopma aangaan. Thomas is een man van duidelijkheid troef. Heerlijk! “