HOPMA makelaardij

Makelaar Drenthe

Neem contact op

Hopma Makelaardij is jouw ervaren makelaar in Drenthe. Niet alleen helpen we je met de aankoop van je droomhuis, we kunnen je ook begeleiden bij de verkoop van je huis. Als makelaar weten we wat er in Drenthe speelt op de woningmarkt en kunnen we daar uitstekend op inspelen. We luisteren goed naar jouw wensen en begeleiden je van A tot Z. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op of bekijk direct wat er nu te koop staat in Drenthe!

Een ervaren partner

Een vertrouwd adres bij aan- en verkoop

We hebben al vele bewoners mogen begeleiden in de zoektocht naar hun nieuwe huis. En in de verkoop van hun woning! Als makelaar in Drenthe weten we precies hoe we geïnteresseerde kopers kunnen bereiken. En als je zelf op zoek bent, kunnen we door onze contacten in de makelaardij de krenten uit de pap voor je selecteren. De mooiste huizen, die passen bij jouw wensen en jouw budget!

Jouw huis verkopen in Drenthe

Ben je toe aan een nieuwe stap en wil je je huis verkopen? In Drenthe zijn we dan dé partij die je hiermee kan helpen. We weten goed wat huizen in jouw regio opbrengen en kunnen daarom een goede inschatting maken van een realistische verkoopprijs. Maar we helpen natuurlijk ook met de promotie van je huis, verzorgen de bezichtigingen en nemen je al het papierwerk uit handen dat komt kijken bij de verkoop van je huis. Als je jouw huis wilt verkopen in Drenthe, helpen we je gedurende het gehele proces!

Volledig ontzorgd van promotie tot overdracht

Als ervaren makelaar in Drenthe weten we precies wat er in elke stap van de verkoop op je afkomt. En dat zijn nogal wat dingen om te regelen! Omdat wij het proces al vele malen doorlopen hebben, kom je met onze begeleiding niet voor verrassingen te staan en kunnen we je het meeste werk uit handen nemen. Zo wordt je huis verkopen in Drenthe geen stressvolle ervaring, maar een leuke tijd, waarin je kansen in de woningmarkt optimaal kunt benutten. Het is ons doel om je hierin zoveel mogelijk te ontzorgen.

Promotie

Begeleiding

Een in huis kopen in Drenthe?

Wil je een huis gaan kopen in deze mooie provincie? Ook dan is Hopma Makelaardij jouw nummer 1 makelaar in Drenthe. We lopen al vele jaren mee in de woningmarkt en weten dankzij onze connecties vaak al dat een huis op de markt komt, voordat het daadwerkelijk te koop staat. Onze korte lijntjes met andere makelaars in de regio zorgen voor een goed beeld van de huizenmarkt, en maken dat we snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is. Ontdek wat we voor je kunnen doen in de zoektocht naar jouw droomhuis!

Stefan Verhoeven
NVM Makelaar

Thomas Sants
NVM Makelaar

Dit zeggen onze klanten over ons

Klantverhalen

Als makelaar in Drenthe zijn de meningen van onze klanten voor het ons het allerbelangrijkst. Een echte Drent verkoop je geen onzin; de beoordelingen van onze klanten spreken daarom volledig voor zich. Wij kunnen je wel vertellen waarom je voor Hopma Makelaardij zou moeten gaan als je een makelaar in Drenthe zoekt, maar liever laten wij onze klanten daarover aan het woord!

Bekijk alle beoordelingen

‘Alle tijd voor onze vragen’

“ De overspannen markt zorgde dat wij veel vragen hadden, die altijd geduldig werden beantwoord. Zowel de makelaar als medewerkers op kantoor zijn goed te bereiken en nemen alle tijd voor je. Het team van woningstylist, fotograaf en makelaar zorgt ervoor dat je woning eerlijk en mooi gepresenteerd wordt. Daardoor was de woning snel verkocht. “

‘Eerlijk advies; een veilig gevoel’

“ Hopma Makelaardij heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van onze woning. Ze geven een eerlijk advies en beschermen de klant tegen de gevaren van de huidige woningmarkt, waardoor wij met een veilig gevoel een huis hebben aangekocht. De communicatie verloopt erg fijn en snel. Wij raden Hopma Makelaardij zeker aan! “

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen doen als makelaar in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen we graag wat jouw wensen zijn, en kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.