HOPMA, een begrip in Stad en Ommeland

Makelaar Groningen

Neem contact op

Op zoek naar een makelaar in Groningen? In de huidige markt wil je goede begeleiding bij de aankoop of verkoop van je huis. Dat is precies wat Hopma Makelaardij je kan bieden! Sinds 1932 zijn we een begrip in Stad en Ommeland: we kennen de woningmarkt in en rond Groningen daarom als geen ander. Onze persoonlijke aanpak en onze ervaring in het vak maken het verschil. We gaan graag voor je aan de slag: neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Een ervaren partner

Al bijna een eeuw jouw makelaar in Groningen

In de huidige woningmarkt wil je werken met een partij die weet wat er speelt, en weet hoe je daar als koper of verkoper slim op kunt inspelen. Daarnaast wil je ontzorgd worden in alles wat er komt kijken bij de aan- of verkoop van je huis: dat geeft rust en ruimte om de juiste beslissingen te maken. Hopma Makelaardij is jouw ervaren partner in de Groningse woningmarkt. Als makelaar in Groningen kunnen wij je begeleiden in alle facetten van het kopen of verkopen van je woning: dat is een zorg minder.

Wat een makelaar voor je kan doen?

Een makelaar kan je in Groningen helpen om de woningmarkt van dit moment te navigeren. Wat voor voorwaarden stel jij aan je droomhuis, en hoe kan je dat perfecte huis vinden binnen jouw budget? Of hoe krijg je de beste opbrengst voor je huidige woning? Het zijn allemaal zaken waar Hopma Makelaardij je mee kan helpen. Of je nu een huis wilt aankopen of verkopen, wij zijn jouw vertrouwde adres als je een makelaar in Groningen zoekt!

 • Hulp bij aankoop van een huis
 • Hulp bij verkoop van je huis
 • Kennis van de woningmarkt in Groningen
 • Proactieve begeleiding in jouw zoektocht
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Strategische aanpak bij bieden en onderhandelen
 • Controle van koopakte en andere stukken
 • Woninginspectie voor de overdracht
 • De beste presentatie van je huis
 • Een gedegen verkoopstrategie
 • Je eigen website voor jouw woning
 • Groot bereik onder potentiële kopers
 • Goede contacten met andere makelaars in Groningen
 • Al het papierwerk uit handen, van brochure tot koopakte
 • Uitstekende bereikbaarheid bij vragen

NVM makelaar Groningen

Als erkend makelaar in Groningen zijn we al jaren aangesloten bij de NVM, de Nederlandse vereniging voor Makelaars en Vastgoeddeskundigen. Dit lidmaatschap onderstreept de kwaliteit waar we voor staan, en helpt ons onze marktkennis up-to-date te houden. Zo kunnen we onze dienstverlening continu verbeteren. Kies je voor een NVM makelaar in Groningen, dan kies je voor een deskundige partner die goed op de hoogte is en voldoet aan strenge standaarden in het vak. Een vertrouwd idee!

No-nonsense aanpak met aandacht voor jou

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Het is belangrijk om het hoofd koel te houden en de juiste beslissingen te nemen. Als makelaar in Groningen weten we maar al te goed dat je hoofd gemakkelijk op hol wordt gebracht in het aan- of verkoopproces. Daarom kun je bij ons rekenen op een no-nonsense aanpak: we bewaren samen met jou de rust, zorgen dat we op de juiste momenten handelen en toch weloverwogen beslissingen nemen. Daarbij staan de wensen die jij als klant hebt, altijd centraal!

Weloverwogen de best woning kopen

Jouw aankoopmakelaar in Groningen

Meer over een huis kopen...

Het ideale huis vinden is geen gemakkelijke opgave. Een aankoopmakelaar is in Groningen daarom zeker aan te raden. Met de concurrentie op de huidige woningmarkt moet je goed weten wat je wilt, en op het juiste moment toeslaan. En je wil boven alles een huis kopen waar je gelukkig van wordt, tegen de juiste koopsom!

Hopma Makelaardij is jouw aankoopmakelaar in Groningen. Of je nu een woning zoekt in de stad of in de provincie, wij helpen je van A tot Z tijdens je huizenzoektocht. We vinden precies die huizen die aansluiten bij jouw wensen, vaak nog voor ze op Funda staan.

Verkoopmakelaar Groningen

Ook als je je huis wilt verkopen, staat Hopma Makelaardij voor je klaar met kennis en expertise. Als verkoopmakelaar in Groningen hebben we ons bewezen door keer op keer het beste voor onze klanten neer te zetten: van de presentatie van het huis, tot professionele bezichtigingen en uiteindelijk een succesvolle verkoop. We kiezen samen met jou de beste verkoopstrategie en verkopen jouw huis volledig naar jouw wensen.

Stefan Verhoeven
NVM Makelaar

Thomas Sants
NVM Makelaar

Dit zeggen onze klanten over ons

Klantverhalen

Tevreden klanten zijn voor ons het ultieme succes. Daarom zijn we erg trots dat klanten ons gemiddeld met een 9,3 beoordelen. Als makelaar in Groningen kun je geen groter compliment krijgen! Wij laten onze klanten graag zelf aan het woord: bekijk wat mensen die je voorgingen, van onze dienstverlening vonden.

Bekijk alle beoordelingen

‘We kunnen Hopma een ieder aanbevelen!’

“ Binnen enkele maanden is het gelukt om samen met Hopma Makelaardij een huis te kopen waarmee we compleet content zijn (en dat in deze bijzondere tijd..). We zijn erg tevreden over de deskundigheid en handelen van de makelaar. Daarnaast hebben wij de communicatie met het kantoor ook als heel prettig ervaren. We kunnen Hopma een ieder aanbevelen! ”

‘Het belang van de klant staat voorop’

“ Professionele makelaar waarbij de jarenlange ervaring merkbaar is. No nonsens mentaliteit waarbij het belang van de klant voorop staat. Makelaar verdiept zich in de persoon áchter de klant waarbij volle tevredenheid van de klant wordt nagestreefd. De makelaar wordt in zijn werk ondersteund door een toegankelijke en professionele binnendienst die veel zorgen en werk van de klant wegneemt. Binnen het kantoor kunnen financiële diensten geleverd worden. Een aanrader! ”

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen in de aan- of verkoop van je huis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar ook telefonisch zijn we uitstekend te bereiken. We vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen als jouw makelaar in Groningen en omstreken!