HOPMA makelaardij

Huis kopen in Drenthe

Neem contact op

Een huis kopen in Drenthe? Dat is kiezen voor de rust van het platteland. Of juist voor de bedrijvigheid van gezellige steden als Assen en Emmen! Het perfecte huis vinden is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Ook in Drenthe staat de woningmarkt namelijk volledig op zijn kop. Hopma Makelaardij staat jou graag bij in de zoektocht naar je nieuwe huis: dankzij onze connecties op de huizenmarkt weten we vaak al welke huizen te koop komen in Drenthe, voordat ze daadwerkelijk op de markt zijn!

Wij gaan graag voor je aan de slag

Jouw partner op de Drentse woningmarkt

Onze makelaars luisteren graag naar jouw wensen, en stellen zo snel mogelijk een gedetailleerd zoekprofiel voor je op. Samen ontdekken we of jouw ideale huis al te koop staat in Drenthe. Is dat niet zo, dan gaan we met jouw wensen de woningmarkt monitoren en zoeken we net zo lang tot we jouw perfecte woning treffen. Ook voor het bepalen van een goed bod en de prijsonderhandelingen kan je jouw makelaar inschakelen: we nemen je graag alle zorgen uit handen als je een huis gaat kopen in Drenthe.

Huis te koop gezien in Drenthe?

Soms kom je een huis tegen waar je jezelf al helemaal ziet wonen. In je hoofd heb je het al helemaal ingericht en het voldoet 100% aan al jouw wensen. Alleen… nu moet je het nog ‘even’ aan zien te kopen. Daarbij kun je wel wat professioneel advies gebruiken! Als je een specifiek huis te koop hebt gezien in Drenthe, kunnen we je begeleiden met gericht aankoopadvies: van de bezichtiging tot een goede biedstrategie, en van communicatie met de verkopers tot het plaatsen van een bod. Zo wordt jouw huis kopen in Drenthe een stuk minder spannend!

Volledige zoekopdracht

Heb je nog geen idee waar jouw ideale huis te koop staat in Drenthe, maar weet je wel dat je in deze provincie wilt wonen? Ook dat is geen probleem. Dan gaat één van onze makelaars graag met je in gesprek om verder uit te kristalliseren wat voor jou het perfecte huis is. Als je wensenlijstje compleet is, gaan we de markt voor je op om een huis te vinden dat aan elk van deze wensen voldoet.

Eigen vooronderzoek

Op welke manier wij je ook gaan ondersteunen om een huis te kopen in Drenthe, het helpt altijd om van tevoren bij jezelf te rade te gaan wat je nu precies zoekt. Kies je voor de stad of voor de rust van het platteland? Of past het naoberschap van een kleiner dorp beter bij jou? Door op papier te zetten wat je wensen zijn, kunnen we al direct gericht voor je aan de slag.

Zelf aan de slag met je vooronderzoek?

  • Type huis (appartement, boven- of benedenwoning, tussenwoning, hoekwoning of vrijstaand huis)
  • Prijsrange
  • Gewenste aantal vierkante meters
  • Gewenste aantal slaapkamers
  • Zoekgebied (inclusief voorkeursplaatsen)
Dienstverlening op maat

Wat kun je van ons verwachten?

Voordat je met ons in zee gaat, wil je natuurlijk weten wat je precies van onze dienstverlening kunt verwachten. Waarmee kunnen wij je ondersteunen als je een huis wil kopen in Drenthe? Hieronder geven we je een idee van de verschillende diensten die wij als makelaardij aanbieden. Onze dienstverlening is altijd op maat: wil je dus van bepaalde diensten gebruikmaken en van andere juist niet, dan stemmen we dit graag met je af. Natuurlijk spreken we van tevoren een passend tarief af voor de diensten die je afneemt.

Welke huizen staan er nu te koop in Drenthe?

Op onze website vind je altijd een actueel aanbod met huizen die nu te koop staan in Drenthe. Zie je iets wat helemaal aansluit bij jouw wensen? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging te plannen, of om meer te weten te komen over het huis. En staat jouw ideale huis nu niet te koop? Neem dan contact op met onze makelaars en start met ons jouw zoektocht.

Vertrouwd een woning kopen in Drenthe

De uniekste huizen vinden, voordat ze voor het grote publiek te vinden zijn op Funda. Daar moet je de weg voor weten in Drenthe. Gelukkig zijn wij al jaren actief op de Drentse woningmarkt en hebben we uitstekend contact met onze collega-makelaars in de provincie. Zo kunnen we voor jou de mooiste huizen opsporen en ben je altijd op tijd met het inplannen van een bezichtiging. We zijn al jaren lid van de NVM, één van Nederlands grootste makelaarsorganisaties. Ons werkwijze staat daarnaast bekend als zorgvuldig en integer: dat is nog eens vertrouwd een woning kopen in Drenthe!

Stefan Verhoeven
NVM Makelaar

Thomas Sants
NVM Makelaar

Ook als je je huis te koop wilt zetten

Wil je juist je huis te koop zetten in Drenthe? Ook dan kan Hopma Makelaardij je bijstaan in elke stap van het proces. We zijn goed ingewijd in de Drentse huizenmarkt en kunnen snel de contacten leggen die zo van belang zijn bij de verkoop van je huis. We begeleiden je stap voor stap naar een succesvolle verkoop. Samen gaan we altijd voor het beste resultaat!

Hulp bij je huis verkopen

Financieel advies

Wil je een huis kopen in Drenthe, dan zijn daar altijd grote sommen geld mee gemoeid. Ook moet je goed nadenken over de nodige verzekeringen, en hoe je een spaarpotje voor later overhoudt. We kunnen ons daarom voorstellen dat je bij de aan- of verkoop van je huis wel wat financieel advies kunt gebruiken. Hopma Makelaardij heeft speciaal hiervoor een financiële afdeling, die zich specialiseert in hypotheekadvies, pensioenadvies, leningen en verzekeringen. Neem gerust eens contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Meer over financieel advies