Verkopen met het beste resultaat

Woning verkopen

Neem contact op

Uiteraard wil je een woning verkopen met het beste resultaat. Tevreden klanten zijn de basis voor ons succes en goede afspraken zijn de basis voor een succesvolle verkoop. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Met Hopma Makelaardij haal jij het beste uit de verkoop.

“No nonsense aanpak van het makelaarskantoor en de makelaar zelf. Te allen tijde bereikbaar in geval van vragen, zorgen of behoefte aan informatie. Uitstekende presentatie van de woning. Flexibiliteit in de begeleiding van bezichtigingen. Totaal ontzorgd in het hele proces van aanbieden in verkoop tot passeren van de akte! Wij zijn ontzettend tevreden!”

Mevr. D.E. Oorburg

Jouw woning goed op de markt

We nemen je alles uit handen

Wij helpen je om je woning goed in de markt te zetten en komen op voor jouw belangen als verkoper. Wij nemen je alle werkzaamheden uit handen, van het promoten van je woning, tot en met de sleuteloverdracht. Dat scheelt tijd en geeft rust, want bij het verkopen van een woning komt veel kijken.

Hoe wij de meeste kopers bereiken

Hoe wij de woning optimaal presenteren

Volledige verkoopbegeleiding

Een huis verkopen doe je niet elke dag. Hoe bepaal je wat een goede verkoopprijs is? Mag je wel of niet met meerdere mensen tegelijk onderhandelen? En wat zet je in de koopakte? Wij kennen de regels van het spel en volgen de ontwikkelingen op de woningmarkt en in jouw buurt op de voet. Daardoor kunnen wij je goed informeren over de te verwachten opbrengst van je woning. En geven we advies wat de beste verkoopstrategie is om je huis volgens jouw wensen te verkopen.

Afspraak maken
Stefan Verhoeven

NVM Makelaar

Thomas Sants

NVM Makelaar