Woning verkopen

Uiteraard wil je een woning verkopen met het beste resultaat. Tevreden klanten zijn de basis voor ons succes en goede afspraken zijn de basis voor een succesvolle verkoop. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.  Met Hopma Makelaardij haal jij het beste uit de verkoop.

 

“No nonsense aanpak van het makelaarskantoor en de makelaar zelf. Te allen tijde bereikbaar in geval van vragen, zorgen of behoefte aan informatie. Uitstekende presentatie van de woning. Flexibiliteit in de begeleiding van bezichtigingen. Totaal ontzorgd in het hele proces van aanbieden in verkoop tot passeren van de akte! Wij zijn ontzettend tevreden!”
Mevr. D.E. Oorburg

Wat doen we?

Wij helpen je om je woning goed in de markt te zetten en komen op voor jouw belangen als verkoper. Wij nemen je alle werkzaamheden uit handen, van het promoten van je woning, tot en met de sleuteloverdracht. Dat scheelt tijd en geeft rust, want bij het verkopen van een woning komt veel kijken.

Een huis verkopen doe je niet elke dag. Hoe bepaal je wat een goede verkoopprijs is? Mag je wel of niet met meerdere mensen tegelijk onderhandelen? En wat zet je in de koopakte? Wij kennen de regels van het spel en volgen de ontwikkelingen op de woningmarkt en in jouw buurt op de voet. Daardoor kunnen wij je goed informeren over de te verwachten opbrengst van je woning. En geven we advies wat de beste verkoopstrategie is om je huis volgens jouw wensen te verkopen.

Hoe wij de woning optimaal presenteren

Foto’s door een professionele fotograaf

Een professionele woningvideo

Woningstyling ten behoeve van foto’s en video

2D- en 3D plattegronden

Te koop bord

Etalage presentatie

Digitale verkoopbrochure

Hoe wij de meeste kopers bereiken

Plaatsing op Funda

Plaatsing op Hopma.nl

Plaatsing op Jaap.nl

Een eigen woningwebsite

Promotie via Facebook en Instagram

Uitwisseling met alle makelaars in de regio

 

Het verkopen van een woning is maatwerk en begint bij een deskundig advies. Kennismaken met een van onze makelaars? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan.

We kunnen Hopma een ieder aanbevelen!

Binnen enkele maanden is het gelukt om samen met Hopma Makelaardij een huis te kopen waarmee we compleet content zijn (en dat in deze bijzondere tijd..). We zijn erg tevreden over de deskundigheid en handelen van de makelaar. Daarnaast hebben wij de communicatie met het kantoor ook als heel prettig ervaren. We kunnen Hopma een ieder aanbevelen! Koper van Bonhoefferstraat 10

Bekijk alle ervaringen