Brinklaan 1B

€ 275.000,- k.k.
3 kamers
Groningen

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Woonoppervlakte
67 m2
Perceeloppervlakte
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud
67 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Instap klaar appartement op een heerlijke plek in Helpman!

Bent u op zoek naar een appartement waar u alleen nog de verhuisdozen hoeft uit te pakken? Kom dan kijken bij de Brinklaan 1B!
Dit appartement is recent gemoderniseerd en beschikt over twee slaapkamers. De locatie is super, met alle wenselijke voorzieningen (winkelcentrum Helpman) op loopafstand. Bovendien bevindt het appartement zich aan de Brinklaan, één van de mooiste lanen van Helpman!

De indeling van het appartement is als volgt. U komt via de open portiek bij de voordeur aan en stapt zo de hal binnen. Via de centrale hal komt u uit bij de woonkamer. Deze kamer is bijzonder licht en kijkt bovendien zeer fraai uit over de Brinklaan. Vanuit deze kamer is tevens een slaapkamer (6 m²) te bereiken. Terug naar de centrale hal. Vanuit hier zijn de tweede slaapkamer (10 m²), het toilet en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Tot slot de moderne keuken. De keuken is voorzien van alle wenselijke apparatuur zoals een vaatwasser, een inductiekookplaat, koelkast en combi-oven.

Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een goede sfeerimpressie verwijzen wij u naar de foto’s!

Bijzonderheden:
– Instap klaar appartement aan de Brinklaan;
– Twee slaapkamers;
– Recent gemoderniseerd;
– Voorzien van vloerverwarming;
– Geen actieve VVE (wel ingeschreven bij de KVK);
– Energielabel A.

Kom in contact

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen?

Brinklaan  1B
9722 BA  Groningen
Maak een afspraak